Skincareroutine met alpha-h producten voor droge huid

Skincareroutine droge huid met Alpha-H producten

Geplaatst door Naomi Schiks op

Een effectieve skincareroutine voor de droge huid met Alpha-H producten begint natuurlijk met een zachte crème reiniger. Vervolgens kun je in de avond nog kiezen om een exfoliant te gebruiken met glycolzuur voor het verwijderen van dode huidcellen. Een heel belangrijk element in je skincareroutine is natuurlijk het hydrateren van je huid met een goede hydraterende moisturizer. En tot slot sluit je jouw skincareroutine af met jouw favoriete Alpha-H zonnebrandcrème.

De Alpha-H melting moment cleansing balm

De melting moment cleansing balm is een ideale manier om 's avonds op een milde manier je make-up, vuiligheden en overtollig talg te verwijderen. Double cleansing is een ideale methode om je huid extra te reinigen, zodat je 's avonds met een schone huid de rest van je skincare kan aanbrengen.

alpha-h melting moment cleansing balm is een hydraterende, kalmerende cleansing balm met voedende ingrediënten. Zeer effectief voor een double cleanse methode.

De melting moment cleansing balm is een voedende, hydraterende en kalmerende cleansing balm die je huidbarrière versterkt door meerdere vitamines en hydraterende ingrediënten. 

De gezichtsreiniger Alpha-H Balancing Cleanser

De eerste stap in je skincareroutine met Alpha-H producten is natuurlijk een milde gezichtsreiniger. De Alpha-H balancing cleanser is een milde crème gezichtsreiniger die je huid reinigt, hydrateert en verzacht. De balancing cleanser van Alpha-h bevat namelijk aloe vera om de huid volledig te kalmeren. 

balancing cleanser alpha-h. Een gezichtsreiniger in de vorm van een creme voor droge huidtypes.

Hoe gebruik je de Alpha-H balancing cleanser?

Gebruik je Alpha-H gezichtsreiniger 1-2 keer per dag

  1. Maak je gezicht licht vochtig
  2. Pak een kleine hoeveelheid (muntgrootte) en verdeel dit over je gezicht
  3. Masseer het in.
  4. Spoel je gezicht af met lauwwarm water
  5. Dep je huid droog met een zachte microvezeldoek

Het Alpha-H Vitamin C serum

Een vitamine C serum is een belangrijk serum om extra bescherming voor jouw huid te bieden. Een vitamine C serum is een sterk antioxidanten serum om jouw huid extra te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen en UV-straling. Een droge huid heeft een verzwakte huidbarrière, waardoor het je huid minder goed uit zichzelf kan beschermen. Daarom is het Alpha-H vitamin C serum is een echte must-have in je routine.

De unieke samenstelling van ingrediënten zorgt voor een zichtbare vermindering van donkere vlekjes en fijne rimpeltjes, waardoor je huid egaler en frisser oogt. Vitamine C staat bekend om zijn vermogen om de collageenproductie te stimuleren, waardoor je huid steviger en elastischer wordt.

Het Alpha-H vitamine C serum is een krachtig antioxidanten serum om de huid te kalmeren, te beschermen en roodheid, pigmentvlekken te verminderen.

Maar dat is niet alles! Het Alpha-H Vitamine C Serum helpt ook bij het verminderen van ontstekingen en roodheid, waardoor je huid er rustiger en gezonder uitziet. Bovendien zorgt het hyaluronzuur in de formule voor intense hydratatie, waardoor je huid gehydrateerd en stralend blijft.

Breng ochtend 3 tot 4 druppels aan op de gereinigde huid. Laat het 1 minuut intrekken voordat je opvolgt met je dagverzorging.

Het Alpha-H hyaluronic 8 hyaluronzuur serum

Een hyaluronzuur serum is een must-have voor de droge huid om je vochtbalans aan te vullen. Hyaluronzuur is een huideigen ingrediënt die ervoor zorgt dat het vocht ook goed vastgehouden wordt in de huid en tussen je cellagen.

Het Alpha-H Hyaluronic Acid 8 serum legt zelfs een vochtreservoir aan, waardoor het vocht optimaal wordt vastgehouden in je huid.

alpha-h hyaluronic 8 super serum is een hydraterende hyaluronzuur serum die je huid hydrateert en kalmeert met zowel hoog- als laagmoleculair gewicht hyaluronzuur aangevuld met andere werkzame ingredienten.

Maar dat is nog niet alles. Dit serum is verrijkt met Lumicease om je huid te beschermen tegen huidveroudering, schadelijke UV-straling en blauw licht. Daarnaast bevat het Pollushield, Cureberry extract, aloë vera en antioxidanten die je huid helpen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Je kunt het hyaluronic 8 serum twee keer per dag gebruiken.

  1. Reinig de huid
  2. Breng een aantal druppels van het hyaluronic 8 serum aan.
  3. Dep het in de huid totdat het droog aan voelt
  4. Sluit af met je moisturizer

De exfoliant Liquid Gold

De tweede stap in je avondroutine is een exfoliant met gylcolzuur. De Alpha-H liquid gold is een echte bestseller. Het is een gel-achtige exfoliant met 5% glycolzuur die je dode huidcellen verwijderd.  

Liquid Gold is meer dan alleen een exfoliant. Het is een multitasking-product dat je huid transformeert. Het verfijnt je poriën, egaliseert je teint en verbetert de textuur van je huid. Het is de ultieme oplossing voor een gladde, heldere en jeugdig uitziende huid.

Alpha-H liquid gold is een bestseller van Alpha-h producten met glycolzuur. Het is een milde exfoliant met 5% glycolzuur om de dode huidcellen te verminderen en je huid te egaliseren.

Met een krachtige formule die 5% glycolzuur bevat en een lage pH-waarde, daagt Alpha-H Liquid Gold je huid uit om uit haar comfortzone te komen. Dit resulteert in diepgaande huidverbetering van binnenuit. De exfoliërende eigenschappen van glycolzuur werken effectief tegen fijne lijntjes, rimpels, acne, een doffe huid en pigmentatie. Je huid wordt vernieuwd en krijgt een jeugdige, stralende uitstraling.

Hoe gebruik je de exfoliant?

  1. Reinig de huid met je favoriete cleanser, bijvoorbeeld de Balancing Cleanser met aloe vera.
  2. Gebruik Liquid Gold om de dag en uitsluitend ’s avonds. Breng aan met een watje of schone vingertoppen.
  3. Gevoelige/droge huid? Breng dan na 15 minuten nog een hydraterende crème aan. 

Hydraterende moisturizer, essential hydration cream

Een hydraterende moisturizer is een must-have voor een goede huidconditie. Elke huid heeft hydratatie nodig, of je nu een vette huid of een droge huid hebt. Het verschil is enkel, dat je bij een droge huid zowel de vochtbalans als de talgbalans wil aanvullen. Een droge huid heeft baat bij wat vollere crèmes of crèmes die rijk zijn aan ceramiden, shea butter, glycerine, hyaluronzuur en bijvoorbeeld squalaan.

Een ideale moisturizer voor de droge huid van Alpha-H is de Essential hydration cream. 

Alpha-h hydration essential cream is een hydraterende moisturizer om jouw huid te hydrateren.

Ervaar ultieme hydratatie en verzorging met de Alpha-H Essential Hydration Cream. Deze rijke dag- en nachtcrème is speciaal ontwikkeld om je huid intensief te voeden, hydrateren en kalmeren.

De formule van de Essential Hydration Cream bevat een krachtige mix van vitamine E en B5, ginseng, rode alg, peptiden en essentiële vetzuren. Deze ingrediënten werken samen om je huid te voeden en te herstellen, waardoor roodheid, jeuk en irritatie verminderen.

Gebruik de hydraterende essential hydration cream 2 keer per dag, in de ochtend en de avond. 

Zonbescherming, Daily essential hydration moisturizer SPF 50+

Zonbescherming is een stap die je absoluut niet wil vergeten in je skincareroutine. SPF is een ontzettend belangrijke stap om jouw huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar ook UV-straling. Als jij vanaf je 18e levensjaar al start met dagelijks zonbescherming gebruiken, dan vertraagt je huidverouderingsproces en zul je minder snel rimpels en zonschade krijgen. 

alpha-h daily essential moisturizer spf 50+ is een hydraterende dagcreme met SPF 50+

De daily essential hydration moisturizer SPF 50+ is een hydraterende zonbescherming die je kan zien als een dagcrème met SPF. Het bevat een rijke bescherming tegen UVA en UVB stralen. 

Bescherm je huid dagelijks tegen schadelijke zonnestralen en hydrateer tegelijkertijd met de Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF 50. Een dagcrème met SPF die je huid intens hydrateert, beschermt en zorgt dat hij niet verstopt

Hoe ziet nu precies je ochtendroutine & avondroutine eruit met Alpha-H producten?

Ochtendroutine:

  1. Reinigen met de Alpha-H balancing cleanser
  2. Beschermend vitamine C serum, het Alpha-H vitamin C serum 
  3. Hydraterend hyaluronzuur serum, Alpha-H hyaluronic 8 serum
  4. Hydrateren & beschermen met de Daily Essential Hydration moisturizer SPF 50+

Avondroutine:

  1. Make-up & overtollig vuil, talg verwijderen met de Alpha-H melting moment cleansing balm
  2. Reinigen met de Alpha-H balancing cleanser
  3. 3 keer per week de exfoliëren met de Alpha-H Liquid Gold
  4. Extra hydraterend serum, Alpha-H Hyaluronic 8 serum
  5. Hydrateren met de essential hydration cream

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Laat een reactie achter

Blogs

RSS
Welke Meditopics huidreiniger past bij jou huid?
Gezichtsreiniger Meditopics

Welke Meditopics huidreiniger past bij jou huid?

Naomi Schiks
Door Naomi Schiks

Er zijn verschillende soorten van de Meditopics huidreiniger. Elke Meditopics huidreiniger heeft zijn eigen unieke functie en doel voor de huid. Wist je dat? Ik,...

Lees meer
Skincareroutine met IS Clinical huidverzorgingsproducten om rimpels te verminderen
Skincareroutine

IS Clinical skincareroutine om rimpels te verminderen

Naomi Schiks
Door Naomi Schiks

Een effectieve skincare-routine is als een liefdevolle verzorging voor je huid, vooral wanneer het doel is om de verschijning van rimpels te verminderen. IS Clinical...

Lees meer